Михайло Головін

1992-2023 рр. 

Біографія

Головін Михайло народився 27 серпня 1992 року в Кропивницькому, закінчив школу №16 (нині ліцей "Лідер"), після школи —  сільськогосподарський технікум. З 2012 по 2017 роки проходив службу в Національній гвардії за контрактом і одночасно навчався в Національній академії внутрішніх справ. У 2013 році був учасником “Євромайдану”, у 2014 — антитерористичної операції. Від 2019 року служив в Національній поліції.

Родина

У Михайла залишилися батько, дружина, двоє малолітніх дітей.

Відгуки друзів

«Він був чудовим сім’янином, добрим другом, сусідом. Ця згадка сильніша за смерть, вона житиме в наших серцях, доки житимемо ми», – сказав бойовий побратим Михайла Головіна В’ячеслав.

Військовий шлях

«З 2014 року Михайло Головін брав участь в антитерористичній операції, в Донецькій області. У 2019 році розпочав службу в роті поліції особливого призначення "Святослав", каже начальниця управління культури Анна Назарець. «На момент вторгнення Росії на територію України продовжив службу в роті спеціальних операцій "Еней" департаменту поліції особливого призначення (об’єднана штурмова бригада Національної поліції України "Лють") на посаді заступника командира взводу №1»

Загинув Михайло Головін 24 серпня 2023 року в Бахмутському районі Донецької області біля села Кліщіївка під час виконання бойового завдання.

Вічна слава і пам'ять Герою!

Джерела