Володимир Мудрий

1968-2022 рр. 

Біографія

Мудрий Володимир Ігорович народився 30 січня 1968 року в м. Ходорів, Львівської області. В 1985 році закінчив середню школу № 19 (нині гімназія «Ерудит») м. Кіровограда (м. Кропивницький). При школі учився і закінчив музикальну студію, по класу фортепіано.

Закінчивши школу, в 1985 році, поступив в Ульянівське вище командне танкове училище. Після закінчення був направлений для подальшого проходження служби у відповідні Збройні сили, де отримав спеціальне військове звання — капітан. Звільнившись зі служби, отримав другу вищу освіту за спеціальністю «Економіка». Після, тривалий час працював в Кіровоградській митниці, а перед війною проходив службу у військкоматі.

Родина

У Володимира залишились дружина — Мудра Олена, мати — Мудра Ніна та син Мудрий Ігор

Захоплення

Володимир цікавився історією як України, так і всього світу, любив читати книги.

Відгуки друзів

Після повномасштабного вторгнення ворога на нашу Країну, на нашу землю, Володимир, сам пішов добровольцем до військкомату, щоб захищати свою державу, свій народ, свій дім, свою родину, які він любив і поважав. Маючи відповідні знання та навички у військовій сфері, був призначений на посаду командира танкового взводу однієї з військових частин ЗСУ, в складі якої безпосередньо виконував завдання, здійснюючи заходи з національної безпеки і оборони, відсічі та стримуванні збройної агресії рф на Донецькому напрямку.

18 травня 2022 року в районі населеного пункту Авдіївка, Донецької області, танк, під командуванням Володимира Мудрого, був уражений вогнем противника, внаслідок чого Герой загинув.

Вічна пам'ять Герою!

Джерела