Сергій Відюков

1988-2022 рр.

Біографія

Народився Сергій Вікторович Відюков у 1988 році, закінчив 9 класів Олексіївської восьмирічної школи. Був хорошим і розумним учнем.

Так склалося життя, що доля добре його випробовувала. Всього було на короткому шляху: сиріцтво, тяжка робота. Сергій виховувався в багатодітній родині. Був у сім'ї наймолодшим. Рано пішов з життя тато (забрала хвороба), а потім померла і мама. Але не зломився герой.

Одружившись, зрозумів, що сім'я для нього - це єдина розрада. Він дуже любив дружину і сина.

Відгуки друзів

Дружина Олена Миколаївна згадує про свого чоловіка з ніжністю, теплотою і любов'ю. Бо її чоловік, батько її сина Віктора був саме таким для них — добрим, чуйним, ласкавим і ніжним.

Військовий шлях

Коли розпочалася ця жорстока війна, Сергій з перших днів пішов добровольцем до війська. Свідомо став на захист рідного краю, своєї родини.

Сергій загинув під час виконання бойового завдання біля селища міського типу Тошківка Сєвєродонецького району Луганської області 10 травня 2022 року. Загинув як ГЕРОЙ! Йому було 34 роки.

Вічна пам'ять Герою!

Жив він непримітно у мирному житті, відійшов у дзвонах слави праведним героєм. Односельці зустрічали його, стоячи на колінах, у скорботі непоправної втрати, то був його день - 

День вічної пам'яті...

Джерела