Андрiй Чабанов

2000-2022 рр.

Бiографiя

Наш земляк – Андрій Валентинович Чабанов народився 14 грудня 2000 року. У 2018 році закінчив ЗОШ І-Ш ступенів № 4. З 2018 по 2022 рр. навчався в Одеській військовій академії, по закінченні якої отримав звання «лейтенант». Брав участь у бойових діях проти Російської Федерації. Загинув Андрій під час обстрілу 19 березня 2022 року в м. Миколаїв. 25 березня відбулося прощання колективу школи № 4 зі своїм героїчним випускником.

Захоплення

Андрій мріяв стати військовим, він пишався тим, що закінчив навчання та став воїном ЗСУ.

Вiдгуки друзiв

Андрій назавжди залишається у нашій пам'яті безтурботним бешкетником, людяним і добрим. Ми безмежно співчуваємо родині Андрія, татові та брату, всім близьким і рідним.


«Андрій мріяв стати військовим, він пишався тим, що закінчив навчання та став воїном ЗСУ. З перших днів став справжнім солдатом, ніс службу пильно та відповідально. За його участі було захоплено у полон солдатів країни-агресора», – пише вчителька ЗОШ №4 Олена Ковальова. 

Військовий шлях

У 2018 році Андрій вступив до Одеської військової академії. Цьогоріч 5 березня він отримав звання лейтенант. З перших днів, Андрій був справжнім воїном, ніс службу пильно та відповідально. За його участю було захоплено в полон декілька солдатів країни агресора. Та, на жаль, під час артобстрілу 19 березня 2022 року м. Миколаєва, Андрій загинув.

Вічна пам'ять Герою!


Він мав у серці благородну мрію,

Про те, щоб рідну землю боронить.

І те збулося: довелось Андрію

Рашистів і громити, й полонить! 

Він є взірцем сміливої людини:

Тим вояком, що мужньо бивсь в бою, 

За Перемогу й щастя України!

Герою – Слава! Він завжди в строю!

Джерела