Сергій Хрипунов

1978-2014 рр.

Біографія

Хрипунов Сергій Всеволодович Народився 13 жовтня 1978 року в місті Кіровограді (нині Кропивницький).

У 1989 році був зарахований до 6-го класу Кіровоградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №31 (нині Гімназія «Інтелект»),  9 класів якої  закінчив у 1993 році.

Відгуки друзів

Адміністрація та вчителі Гімназії «Інтелект» згадують про Сергія як старанного, здібного, активного та комунікабельного учня. Кажуть, що Сергій мав схильність до предметів природничо-математичного циклу. Умів логічно мислити, аналізувати, робити  висновки. Брав активну участь в громадському житті школи та класу. До виконання доручень ставився сумлінно, добросовісно. Скромний, товариський, розсудливий, дисциплінований.  Користувався повагою вчителів. З товаришами по класу мав дружні стосунки, користувався повагою. Спокійний, врівноважений, доброзичливий до товаришів по класу та вчителів. Чесний, відвертий, правдивий щодо себе. Фізично розвинений, займався спортом.

Бойовий побратим Сергія Хрипунова, головний старшина 1-ї роти охорони 34 батальйону Сергій Шаїм розповів на траурній церемонії про непохитність духу та стійкість Сергія Хрипунова, про його самовідданість Батьківщині, та пообіцяв, що українські бійці відновлять свої сили та вилікують рани й повернуться на захист України і стоятимуть твердо і за себе і за Сергія Хрипунова та інших полеглих. А ще берегтимуть про них світлу пам’ять.

Військовий шлях

Сергій Хрипунов у травні 2014 року був добровільно мобілізований до лав ЗС України. Він не шкодуючи себе виконував поставлені завдання.

Помер Герой 2 листопада 2014 року від важких ран, які отримав напередодні під час мінометного обстрілу блок посту, де він ніс службу.

Виконанням гімну України та традиційним трикратним пострілом героя провели в останню путь. Сергія Хрипунова  поховали на Алеї Слави Рівнянського кладовища.

Вічна пам'ять та слава Герою!

Джерела