Володимир Тимошенко

1967-2023 рр. 

Біографія

Тимошенко Володимир Миколайович народився 25 листопада 1967 року в місті Світловодськ Кіровоградської області. Пізніше, разом з батьками, переїхав до м. Кіровограда (нині Кропивницький). В 1982 році закінчив 8 річну школу №2 (Великобалківська гімназія) та цього ж року вступив до Кіровоградського машинобудівного технікуму, після закінчення працював майстром на заводі Сигмент.

З 1986 по 1988 роки Володимир Миколайович служив в лавах Радянської армії в ракетних військах стратегічного призначення та мав звання сержант. Після Звільнення з лав радянської армії працював в міськплодовоч комбінаті майстром з холодильного обладнання.

У 1990 році одружився, має дружину і доньку. У 2017 році став дідусем, має онучку.

Останні роки Володимир Тимошенко працював на підприємствах ТОВ «Креатив» та «Капро ойл» майстром з холодильного обладнання.

Родина

У Володимира залишилися – дружина Тимошенко Ольга Анатоліївна, донька Паровін Марія Володимирівна, онука Паровін Емелі.

Захоплення

Володимир Миколайович все життя мав хобі – бджільництво.

Відгуки друзів

Володимир Тимошенко був люблячим чоловіком, батьком, дідусем, гарним другом доброю та відкрито ю людиною

Військовий шлях

Під час повномасштабного вторгнення росії до України в листопаді 2022 року став на захист України та був призваний до лав ЗСУ. Проходив військову службу в 66-м механізованій бригаді 2-й батальйон 4-а рота. Служив гранатометником. Мав звання сержанта ЗСУ.

Загинув 18 жовтня 2023 року в селищі Невське Луганської області при використанні бойового завдання внаслідок авіаудару та розриву керованої авіабомби.

Слава Герою! Вічна пам'ять!

Джерела